Dank je wel iedereen! 

Wij zijn inmiddels een half jaar bezig met ons platform IcelandicHorse.eu en kijken terug op een turbulent half jaar. Wat is er veel gebeurd, wat zijn er veel reacties en vragen. Er is duidelijk behoefte aan dit platform.

Wij zijn iedereen dankbaar voor alle hulp die wij kregen en krijgen voor het realiseren van dit platform. Olivier, Hans, Ton, Lieselotte, Nicole, Stef, Maureen en zo zijn er nog talloze namen te noemen. Iedereen heeft op zijn of haar manier meegedacht / meegewerkt aan ons platform.

In het bijzonder zijn wij blij met de samenwerking met verschillende fotografen die belangeloos hun werk ter beschikking stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Julie Verspecht en Tessa Nederend, Eline Manon Schrijver maar ook van Lieselotte Claessens en Hjerke Compagne mogen wij regelmatig foto’s plaatsen. 

Onze Belgisch-Nederlandse samenwerking is er eentje van eindeloos genieten om onze gezamenlijke passie, het IJslandse paard extra in de kijker te zetten en alle mogelijke informatie te delen. Of zoals een van onze dierbare collega’s, Gudula van Beem het zegt: “Je kunt pas vermenigvuldigen als je deelt”.

Lieve en Yvonne

Translate »