Het NSIJP heeft een jeugd-commissie die erg actief is. Deze commissie heeft als taak het organiseren van activiteiten voor de jeugd. Met een breed aanbod aan activiteiten wil de men ook de jongere leden betrekken bij de vereniging en het IJslandse paard. In de winter van 2020 maakten zij een full colour winterboek bijvoorbeeld. Vol met interessante artikelen, tips en ‘things to do’.

Momenteel wordt de commissie gevormd door:

Stella Timmerman(voorzitter)
Merel van Vierssen
Michelle Goedhart
Mirella Bast

Je kan de jeugd-commissie bereiken via dit e-mail adres: jeugd@nsijp.nl

Fokkerij

De jeudgwerking van het BSIJP zorgt voor:

  • organisatie van jeugdwerking door middel van informatie overdracht naar leden
  • organiseren van jeugdkampen en andere activiteiten + het ondersteunen en stimuleren van gelijkaardige initiatieven.
  • organisatie deelname Youth Cup en Youth Camp ( voorwaarden, samenstellen equipe, contact FEIF)
  • aanspreekpunt voor buitenlandse organisaties (FEIF, andere stamboeken) voor wat betreft zijn deelgebied.
  • uitwerken en begeleiden van een jeugd-sportwerking in samenwerking met de sport commissaris.

Verantwoordelijke voor de jeugd is Jacques Philippaerts. Je kan hem bereiken via info@bsijp.be. Op Facebook kun je de BSIJP jeugd ook volgen: https://www.facebook.com/groups/249504072375791

Paukes Pan

PaukesPan Online Pub is dé online ontmoetingsplek voor de jeugd. Ruiters mét of zonder eigen paard die één ding gemeen hebben; de liefde voor het IJslandse Paard.

Het is een serie van vier gratis online bijeenkomsten, eens per maand op woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Afwisselend en educatief zoals je dat van PaukesPan gewend bent.

In mei aanstaande organiseren we het Jeugd NK op de Langegracht. Met het oog daarop nodigen we in deze eerste online ontmoeting jeugdruiters uit om te praten over hun wintertraining en het wedstrijd rijden. Elkaar inspireren en helpen dat is de bedoeling. Of je nu wel of niet deelneemt aan wedstrijden. 

Translate »