Stallen-Stoeterijen-Weidegang

Stallen-Stoeterijen-Weidegang

Een overzicht met stallen en stoeterijen mag niet ontbreken op ons platform. Sinds de start van het platform, 11 mei 2020 komen er steeds meer bedrijven bij. Dit zijn bedrijven in Nederland en België. Ben jij benieuwd welke bedrijven er al op ons platform staan? Zet dan in de zoekfunctie het woord stal of stoeterij en dan krijg je het complete overzicht. En wil jij ook iets aanbieden op het platform.

Bedrijfsvermelding; wij hebben een abonnement voor bedrijven. Het bedrag is € 20,00 per maand. Bij het aangaan van een jaarabonnement ontvang je de eerste 3 maanden gratis. Je betaald dan € 180,00 ipv € 240,00.

Naast de mogelijkheid om iets over je bedrijf te schrijven krijg je uiteraard ook volop ruimte om foto’s te plaatsen. Tevens is er ruimte voor 10 advertenties, vermelding van je website en kan je delen met je social media accounts.

Particulier; ook is er abonnement voor de particulier die iets te koop wil aanbieden. Het gaat hier om een maand abonnement, waarvan de kosten € 15,00 per maand zijn. Gedurende de Corona periode ontvang je de eerste 3 maanden gratis.

Meer informatie over hierover lees je in deze link.

Update juli 2020, wij zijn half mei gestart met het platform en inmiddels ruim 3000 bezoekers gehad.

Translate »